Denne artikel er lavet til dig, som har et grædende hjerte, er ulykkelig forelsket eller har kærestesorg. Jeg har valgt at lave denne artikel med nogle øvelser, så du kan få det bedre! – Husk, du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at snakke. Er du ulykkelig forelsket? Er din flamme blevet forelsket i en anden? Få du ondt i maven, når du tænker på ham/hende, som du ikke kan få? Du er langt fra alene! Alle mennesker vil på et eller andet tidspunkt, opleve at mærke den mavepuster, der hedder Ulykkelig Kærlighed. Det er sindssygt hård, for det er vores dybeste følelser der er på spil. Jeg har tidligere være inde på, hvor meget vores følelser styrer vores liv, om vi vil være ved det eller ej. Det er en del af det, at være levende. Du bliver nok nød til, at tænke på smerte som en modsætning til glæde. Forstået på den måde, ved at du kender følelsen af smerte kan du værdsætte glæden endnu mere, end hvis du aldrig have oplevet smerte. Jeg vil hjælpe dig til, at kunne omdanne det til praksis lidt sener i denne artikel. Ulykkelig Kærlighed er kendetegnet ved, at dine følelser for en andet menneske ikke er gengældt. Det kan føles som en kæmpe afvisning, for vi kan ikke styrer, hvad vi føler eller hvorfor vi føler. Derfor er det rigtig hård, når vores udkårende ikke gengælder de følelser vi har for ham/hende. Faktum er, at vi kan ikke ændre andre mennesker. Det er simpelthen umuligt! Lige som at det er umuligt at ændre, hvad et andet menneske føler. Vi kan påvirke hinanden, men i den sidste ende styres vi alle af vores Frie Vilje. Derfor vil jeg hjælpe dig, til at handle denne ulykkelige forelskelse på den bedst mulige måde. For at gøre det lettere for dig at læse og for mig at skrive, så lad os kalde din flamme for X. Forelskelse og kærlighed til et andet menneske er en smuk ting! Det vidner om, at du er i kontakt med de smukkeste følelser du besidder som menneske. Det vidner også om, at X rører noget helt specielt inden i dig. Vi skal først finde ud af, hvad det er som er så specielt hos X. Jeg vil bede dig om, at finde et stykke papir og en blyant frem. Det er mest effektivt, hvis du skriver i hånden. ØVELSE 1: Skriv alle de ting ned, som du beundrer hos X? (Egenskaber, Færdigheder, Kundskaber, mv.) ØVELSE 2: Hvad er det, som gør X helt fantastisk? Selvom det kan være svært lige nu, vil jeg også bede dig kigge på de negative sider hos X. ØVELSE 3: Hvilke egenskaber hos X synes du ikke om? (Vaner, interesser, opførsel, mv.) Kig nu på din liste – Du vil se, at både plusser og minusser er noget, der også kunne passe på andre. ØVELSE 4: Hvem udover X kan passe på de ting, der står på dit papir? Formålet med disse øvelser, er at du indser at X ikke er den eneste fisk i havet. Faktisk er det sådan, at Universet hele tiden præsenterer os over for potentielle partner, for at rette os ind på hvad vi vil have og ikke vil have… Lige som prinsessen i Klods Hans. Det hjælpe mange gange at se verden omkring os, som Magasins store julekatalog. Jeg vil bede dig, at forstille dig X som en “ting” du har set i et katalog – jeg ved godt, at det lyder meget mærkeligt, men prøv nu alligevel. Du har krydset X af, som en mulig “julegave”, vel vidende om at du kan få noget der er endnu bedre. For nu skal du i gang med at skrive din “ønskeliste” over din drømmepartner. Find et nyt stykke papir – og fold det på midten. Skriv som overskrift “Min Drømmepartner” I den første kolonne skriver du: JEG ØNSKER IKKE…I den anden kolonne skriver du: JEG ØNSKER ØVELSE 5: Skriv ALLE de ting ned, som din drømmepartner ikke skal/må indeholde… Bare slip tankerne løs og skriv ned. ØVELSE 6: Forstil dig, at du kan skabe den perfekte partner. Hvilke egenskaber skal/må drømmepartneren så indeholde. Igen skriv alt ned, der kommer til dig. Hvor mange punkter opfylder X? Er det flest på Minus eller Plus siden? Under alle omstændigheder, kan du ikke ændre på at X ikke gengælder dine følelser, og derfor kan du kun bruge X som et spejl for, hvad du ønsker dig. Mit hemmelige trick, udøver disse øvelser er at sige til mig selv, “Hvis jeg ikke kan få X, må det betyde at der er noget endnu bedre der venter på mig derude et sted”. Ved at du har din liste over, hvilke egenskaber drømmepartneren skal have, ved du også hvilke typer du skal kigge efter, og måske kom X bare ind i dit liv, for at gøre dig bevidst om nogle egenskaber som din drømmepartner skal indeholde. Husk at vi alle har en soulmate et sted i verden, og vores ulykkelige forelskelser skal bare lede os derhen. Jeg håber du kunne bruge denne artikel, og at du har fået det bedre efter at have lavet øvelserne. Hvis du ønsker at få løftet dit humør, og tiltrække din Soulmate, kan du få hjælp i min E-Bog Jeg ELSKER Mit Liv. Love & Light Sabrina

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...